BSO De Kleine Jungle

“Uw kind in zijn vrije tijd en vakanties niet op school!”

De Kleine Jungle is een buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Het uitgangspunt van De Kleine Jungle is dat het kind centraal staat en de opvang beleeft als vrije tijd. De visie van De Kleine Jungle is dat vrije tijd ingevuld moet worden ‘buiten’ de schoolse omgeving.

Hoofdgebouw locatie Ommoordseweg

Verandering in de omgeving van het kind en dan in het bijzonder de speel- en leeromgeving geeft het kind iedere dag een nieuwe uitdaging en een duidelijke scheiding tussen school en vrije tijd. U brengt immers als ouder ook niet uw vrije tijd door op het werk. De Kleine Jungle wil kinderen graag een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden binnen een veilige en uitdagende omgeving, waarbij kinderen vooral plezier hebben op de ‘buiten’ schoolse opvang.

 

Vacatures

BSO De Kleine Jungle is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor versterking van ons team.

BEKIJK DE VACATURE

Referenties

BSO De Kleine Jungle is voor ons het beste alternatief voor thuis.

Joke, 2 kinderen, 5 en 9 jaar

De kinderen komen graag op De Kleine Jungle, ze zijn veel buiten en er wordt veel aan sport en spel gedaan. Menig keer willen onze kinderen ons bij het ophalen nog iets laten zien, of willen ze hun spel nog even afmaken. In de vakanties is het helemaal een feest en wordt er veel zorg en aandacht besteed aan leuke of educatieve uitstapjes. Ga zo door!

Caroline, 2 kinderen, 8 en 11 jaar