Waarom De Kleine Jungle

De Kleine Jungle is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht en een unieke kijk op de invulling van buitenschoolse opvang. Ons motto is niet voor niets: 'De avontuurlijke kijk op “buiten”schoolse opvang'!

Wij weten heel goed hoe lastig het kan zijn om een gezin te combineren met een baan. Het liefst wil je op beide vlakken 100% beschikbaar en inzetbaar zijn. Naast werken komen daar nog de boodschappen, koken, quality time met je kinderen bij en het liefst ook de kinderen weer op tijd naar bed zodat je zelf nog kan genieten van je avond. De Kleine Jungle streeft ernaar om je in deze uitdaging zoveel mogelijk te ontzorgen met flexibele buitenschoolse opvang. U wordt direct en service gericht geholpen en dat scheelt tijd en biedt duidelijkheid.

Wat bieden wij:

Een kleinschalige en kwalitatieve buitenschoolse opvang in een avontuurlijke sfeer

Ruime openingstijden tot 18.30 uur

Liefdevolle en zeer professionele pedagogisch medewerkers

Flexibiliteit in ruilen van dagen en afnemen van extra dagen

Flexibele opvangmogelijkheden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Avontuurlijke activiteiten in wisselende thema’s

Opvang buiten de schoolse omgeving, dus een duidelijke scheiding tussen school en vrije tijd

Zelfs een gratis thuisbreng service!

Dynamisch beleid

De Kleine Jungle werkt met een dynamisch pedagogisch beleid. Pedagogiek is een altijd veranderend proces wat mee gaat met waarden en normen binnen de maatschappij. Door een actieve ouderparticipatie, met o.a. de ouder commissie, proberen wij zo actueel mogelijk te zijn en waar nodig ons pedagogisch beleid aan te scherpen naar de wensen van ouders of verandering van inzichten. Op deze manier blijft ons pedagogisch beleid actueel en krijgen voortschrijdende inzichten de ruimte. Ook op individueel niveau denken we met u mee en ondersteunen we daar waar mogelijk.

Alle groepen worden jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Inspectierapporten en veiligheidsverslagen worden besproken met de oudercommissie en zijn inzichtelijk op locatie en op de website.

 

Lees meer over De opvang en De mogelijkheden.

Kom kijken

Wilt u met eigen ogen zien bij wie en waar uw kind straks uit school terecht komt?
Neem gerust een kijkje bij de BSO zelf. U bent op elke werkdag van 16:00 - 18:00 welkom.

Direct aanmelden