De mensen

“Bekend en vertrouwd met u en uw kinderen.”

Betrokken medewerkers

De Kleine Jungle werkt sinds jaar en dag met een vast team pedagogisch medewerkers met zeer weinig verloop. Het grote voordeel hiervan is altijd een bekend en vertrouwd gezicht voor zowel uw kind, maar zeker ook voor u als ouder. Onze medewerkers kennen u als ouder en zijn bekend met uw kind. Zo ervaart u altijd een persoonlijke benadering wat de communicatie erg prettig en vertrouwd maakt.  Onze medewerkers zijn met hart en ziel betrokken, en dat is merkbaar aan de sfeer en dienstverlening. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de zorg die ons wordt toevertrouwd. Wij doen ons uiterste best om kinderen zich bij ons thuis te laten voelen en daarnaast zo goed mogelijk aan de wensen van u als ouder tegemoet te komen.

“Niet alleen bevoegd, maar ook bekwaam!”

Gekwalificeerde medewerkers

De Kleine Jungle werkt uitsluitend met gediplomeerde en gemotiveerde pedagogisch medewerkers, die voldoen aan alle kwalificaties die in de Wet Kinderopvang gesteld worden. De Kleine Jungle draagt er ook zorg voor dat er altijd voldoende pedagogisch medewerkers aanwezig zijn, dit in overeenstemming met de groepsgrootte. Als ouder kunt u er vanuit gaan dat uw kind goed verzorgd, veilig en verantwoord bezig gehouden wordt.

Pedagogisch Coaching

Vanaf januari 2019 moet iedere kinderopvang organisatie werken met een Pedagogisch Coach. Gelukkig hoefden we binnen De Kleine Jungle niet lang opzoek naar de invulling van deze functie want binnen onze organisatie werkt al een coach met jaren lange ervaring binnen de kinderopvang en die bekent is met alle facetten van pedagogiek binnen organisaties en het gezin.

Op de Groep:

Het bieden van kwalitatief hoogwaardige opvang is De Kleine Jungle op het lijf geschreven. Om deze pedagogische kwaliteit te waarborgen gaat de coach zich richten op de voortgang en versterking hiervan. Ze ondersteunt het pedagogisch handelen van onze medewerkers op de werkvloer, maar focust zich ook op de continue ontwikkeling van ons pedagogisch beleid.

Voor medewerkers:

Binnen De Kleine Jungle hechten we veel waarde aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Met z’n allen zijn we het erover eens: ‘stilstand is achteruitgang’. De coach gaat op zowel individueel-, als groepsniveau onze medewerkers op een inspirerende wijze hierin coachen. Hij sluit aan op de talenten van onze medewerkers en zet deze zorgvuldig in. Coachginsvormen die ze zal gaan inzetten is bv. video-interactiebegeleiding of coaching ‘on the job’.

Voor ouders:                                                                                                                    

Opvoeden is niet altijd even makkelijk en iedere ouder loopt weleens tegen ontwikkelingsvraagstukken aan. Vanuit De Kleine Jungle hechten we enorm veel waarde aan de samenwerking met ouders. Naast de medewerkers op onze vestigingen is de Coach er om mee te denken en ter ondersteuning. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust!

Maak kennis met de mensen

 

Marianne (Pedagogisch Medewerker)

"Kinderen zijn onbevangen en blijven mij daardoor verrassen. Dat is het leuke van mijn werk"!

Wesley (Pedagogisch Medewerker)

"Door met de kinderen veel sport en spel activiteiten te ondernemen hoop ik iets toe te kunnen voegen aan hun ontwikkeling en het groepsgevoel en samenwerken te bevorderen".

Evelien (Pedagogisch Medewerker)

"Iedere dag is anders met kinderen, het is dan ook leuk om de kinderen te verrassen met activiteiten die hen verwonderen en hen prikkelen om te ontdekken!".

Edith (Pedagogisch Medewerker)

"Heerlijk om er opuit te trekken met de kinderen en hen te laten zien hoe groen het kan zijn in de stad en hoe de natuur net als kinderen hun plekje claimen".

Danny (Pedagogisch coach/ beleidsmedewerker)

"Ik heb een passie voor pedagogiek en werk al jaren als beleidsmedewerker en (gezins)coach. Het inzetten van coaching, het streven naar continue kwaliteit en opvolgen van ontwikkelingen binnen de kinderopvang vind ik belangrijke waarden voor De Kleine Jungle."

 

Lees meer over Het beleid, De opvang en De mogelijkheden.

Kom kijken

Wilt u met eigen ogen zien bij wie en waar uw kind straks uit school terecht komt?
Neem gerust een kijkje bij de BSO zelf. U bent op elke werkdag van 16:00 - 18:00 welkom.

Direct aanmelden