De mensen

“Bekend en vertrouwd met u en uw kinderen.”

Betrokken medewerkers

De Kleine Jungle werkt sinds jaar en dag met een vast team pedagogisch medewerkers met zeer weinig verloop. Het grote voordeel hiervan is altijd een bekend en vertrouwd gezicht voor zowel uw kind, maar zeker ook voor u als ouder. Onze medewerkers kennen u als ouder en zijn bekend met uw kind. Zo ervaart u altijd een persoonlijke benadering wat de communicatie erg prettig en vertrouwd maakt.  Onze medewerkers zijn met hart en ziel betrokken, en dat is merkbaar aan de sfeer en dienstverlening. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de zorg die ons wordt toevertrouwd. Wij doen ons uiterste best om kinderen zich bij ons thuis te laten voelen en daarnaast zo goed mogelijk aan de wensen van u als ouder tegemoet te komen.

“Niet alleen bevoegd, maar ook bekwaam!”

Gekwalificeerde medewerkers

De Kleine Jungle werkt uitsluitend met gediplomeerde en gemotiveerde pedagogisch medewerkers, die voldoen aan alle kwalificaties die in de Wet Kinderopvang gesteld worden. De Kleine Jungle draagt er ook zorg voor dat er altijd voldoende pedagogisch medewerkers aanwezig zijn, dit in overeenstemming met de groepsgrootte. Als ouder kunt u er vanuit gaan dat uw kind goed verzorgd, veilig en verantwoord bezig gehouden wordt.

Maak kennis met de mensen

 

Jacqueline

"Kinderen zijn onbevangen en blijven mij daardoor verrassen. Dat is het leuke van mijn werk"!

Wesley

"Door met de kinderen veel sport en spel activiteiten te ondernemen hoop ik iets toe te kunnen voegen aan hun ontwikkeling en het groepsgevoel en samenwerken te bevorderen".

Evelien

"Iedere dag is anders met kinderen, het is dan ook leuk om de kinderen te verrassen met activiteiten die hen verwonderen en hen prikkelen om te ontdekken!".

Edith

"Heerlijk om er opuit te trekken met de kinderen en hen te laten zien hoe groen het kan zijn in de stad en hoe de natuur net als kinderen hun plekje claimen".

 

Lees meer over Het beleid, De opvang en De mogelijkheden.

Kom kijken

Wilt u met eigen ogen zien bij wie en waar uw kind straks uit school terecht komt?
Neem gerust een kijkje bij de BSO zelf. U bent op elke werkdag van 16:00 - 18:00 welkom.

Direct aanmelden