De opvang

“De Kleine Jungle; locatie inclusief vakantie gevoel!”

Locatie

De Kleine Jungle heeft een locatie buiten de schoolse omgeving. De locatie is gelegen aan de Ommoordseweg 87 in Rotterdam. Een mooie recreatieve omgeving die goed en snel bereikbaar is.

Afgelopen jaren is gebleken dat kinderen zich bij De Kleine Jungle veilig, vrij en snel thuis voelen. De uitdagende en zeer ruime locatie geeft volop gelegenheid tot spelen en ontdekken, zowel binnen als buiten.

BSO De Kleine Jungle - Rotterdam OmmoordHet ruime chalet is vrijstaand en wordt omringd door een afgebakend buitenspeelterrein van1200m2. Het speelterrein is zelfs voorzien van een groot kunstgrasveld en een rondom het chalet betegeld terras. De enorme buitenruimte biedt tal van mogelijkheden. Het ruime aanbod aan buiten materiaal is hier dan ook op afgestemd (o.a. fietsen, steppen, skelters, toestellen, hutbouw materiaal, water speelmateriaal, buiten sport- en spelmateriaal) er is zelfs een eigen biologische tuin te vinden! Binnen biedt deze locatie ook genoeg ruimte en hoogte! Naast het vele en veelzijdige speelmateriaal (o.a. sport- en spelmateriaal, knutselmateriaal, bouw- en technisch speelgoed, winkeltjes, barbies, verkleedkleding, grote bouwblokken en kussens) is er zelfs ruimte voor de reuze trampoline!

Kijk op Google Maps...

“Unieke activiteiten mogelijk dankzij de ruimte en ons eigen vervoer.”

Activiteiten

Op De Kleine Jungle is er iedere dag een aanbod van sport en spel activiteiten en knutsel activiteiten. Ons aanbod is vrijblijvend wat inhoudt dat wij kinderen vrijlaten om aan deze activiteiten deel te nemen. De Kleine Jungle vindt immers dat de kinderen op de BSO hun vrije tijd besteden en hier dan ook vanzelfsprekend een keus in hebben.

De Kleine Jungle biedt naast het dagelijkse aanbod in activiteiten ook verschillende workshops en clinics, excursies en externe activiteiten aan. De Kleine Jungle biedt al deze activiteiten kosteloos aan! Geen extra kosten voor u als ouder voor entreegeld, materiaal, vervoer of externe krachten.

“De Kleine Jungle, dichterbij dan u denkt!”

Vervoer

De gemiddelde afstand van de scholen tot BSO De Kleine Jungle is gemiddeld slechts 1,6 kilometer met de auto over de weg (Hillegersberg 2,2 km, Nieuw Terbregge 0,9 km, Ommoord 1km)!
De kinderen worden op passende wijze opgehaald van school.  Dit kan variëren van lopend, tot opgehaald worden met de auto of bus. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij moet u denken aan de afstand, maar ook zeker het weer speelt een rol.

De Kleine Jungle heeft zijn eigen vervoersservice, de “Junglebussen”. Door onze eigen “Junglebussen” in te zetten zijn de kinderen nooit lang aan het wachten vanuit school, maar snel en veilig bij de opvanglocatie. Uw kind wordt altijd opgehaald van school door onze eigen medewerkers die uw kind kennen, dus ook bij het ophalen altijd een bekend en vertrouwd gezicht.

De “Junglebussen” zijn altijd aanwezig op locatie en voor onze medewerkers vrij inzetbaar. Dit creëert veel vrijheid om activiteiten, uitstapjes en excursies te plannen of er juist een paar uur onverwachts op uit te trekken met de kinderen. De “Junglebussen” zien er dan ook niet alleen leuk uit, maar brengen tevens veel vrijheid.Kom kijken

Wilt u met eigen ogen zien bij wie en waar uw kind straks uit school terecht komt?
Neem gerust een kijkje bij de BSO zelf. U bent op elke werkdag van 15:00 - 18:00 welkom.

Direct aanmelden