Blog

Richtlijnen RIVM snottebellen 6 t/m 12 jaar

Samen met Jeugdartsen Nederland en in afstemming met het RIVM, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang en Brancheorganisatie Kinderopvang Is er een beslisboom gemaakt. Als je de vragen van de beslisboom doorloopt zie je heel eenvoudig of een verkouden kind aan de voorwaarden voldoet. De beslisboom is een hulpmiddel voor ouders, medewerkers van de kinderopvang en leerkrachten om te bepalen of een kind van 6 t/m 12 jaar naar de opvang / school mag komen of thuis moet blijven. 

Zomervakantie Programma

In de week van 22 juni 2020 wordt het zomervakantie programma bekendgemaakt wij hebben weer tal van leuke en avontuurlijke activiteiten op het programma staan! Houd de nieuwsbrief in de gaten hoe en wanneer je je kind kan inschrijven voor de activiteiten!

Buitenspeel mogelijkheden uitgebreid!

De buitenspel mogelijkheden bij De Kleine Jungle worden nog verder uitgebreid door een vergroting  van ons huidige buitenterrein met 100m2. Op 8 juni is er begonnen met de werkzaamheden die bestonden uit het verbreden van ons terrein aan de slootkant. Dit gebeurde door het plaatsen van een nieuwe damwand en het verwijderen van de oude. De damwand is inmiddels af met als resultaat dat het speelveld en langs het gebouw een meter breder is geworden! Vanaf 22 juni worden de nieuwe hekken geplaatst en gaat het straat werk beginnen. In de zomervakantie gaan wij het buitenterrein opnieuw inrichten en samen met de kinderen hier invulling aan geven.

8 Juni De Kleine Jungle weer volledig geopend!

Op 8 juni is het eindelijk zover en gaat De Kleine Jungle weer volledig open. Wij hebben er super veel zin in en hopen dan ook dat alle kinderen weer bij ons komen spelen. Mocht uw kind nog niet komen vanaf 8 juni laat dit dan weten door een email te sturen naar info@dekleinejungle.nl Helaas is nog niet alles terug bij het oude, maar dat mag de pret niet drukken. De Kleine Jungle hervat ook weer onze unieke thuisbreng service. Hoe werkt dit ook al weer:

Je komt net terug van je werk. Nog éven de tijd om thuis te komen, te beginnen met koken en misschien even rustig iets te drinken. Ondertussen rijden wij met onze BSO bus naar je toe! Tussen 17:30 en 18:00 uur of tussen 18:00 en 18:30 uur gaat de bel en staan we voor jullie deur. De kinderen kunnen meteen aanschuiven voor het eten. Een gezellig moment om alle leuke activiteiten die bij De Kleine Jungle werden aangeboden te bespreken. Nee, dank je, we eten niet mee, we brengen de andere kinderen ook nog even thuis!

Op de BSO blijven verder de regels en protocollen van RIVM gelden: 

Bij één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden, mag je kind volgens de richtlijnen van het RIVM niet naar school of de buitenschoolse opvang. Dit geldt ook als een huisgenoot verkoudheidsklachten heeft met koorts (38 graden of meer) en/of benauwdheid. Huisgenoot of kind 24 uur klachtenvrij? Dan is je kind welkom bij de opvang. Twijfel je over de klachten? Bekijk dan voor de meest recente richtlijnen altijd de website van het RIVM.

 

Kom kijken

Wilt u met eigen ogen zien bij wie en waar uw kind straks uit school terecht komt?
Neem gerust een kijkje bij de BSO zelf. U bent op elke werkdag van 16:00 - 18:00 welkom.

Direct aanmelden